Guldkops muffin med chokolade og gløgg - en perfekt dessert til julen 🎄

Lækre muffins med den helt rigtige julesmag og et strejf af gløgg. Et perfekt supplement til julelækkerierne og december-hyggen 💫

Det eneste du skal bruge til 16 stk. muffins er følgende ingredienser:

Til pynt kan du lave en lækker chokoladecreme med følgende:

  • 150 g mørk chokolade
  • 1,5 dl piskefløde

Tilberedning af kagemassen

1) Først røres smør og sukker samtidigt med at æg tilsættes lidt efter lidt.

2) De tørre ingredienser (flormelis, mel, bagepulver, salt og kanel) sigtes sammen, og tilsættes massen.

3) Den røde gløgg ekstrakt vendes forsigtigt i til sidst.

4) Massen kan herefter fordeles i små silikoneforme og de er klar til bagning ved en temperatur på 175 grader i ca. 25 minutter.

Afslutning med pynt

Så snart bagningen er begyndt kan du komme i gang med chokoladecremen.

5 ) Hak chokoladen i små stykker og kom den i en gryde sammen med piskefløden, som varmes langsomt op til kogepunktet.

6) Tag gryden af varmen og pisk cremen tyk med en håndmikser.

7) Sæt cremen i køleskab og lad den køle i ca. 30 minutter eller til de bagte muffins er afkølede. Du kan nu pynte forsigtigt med den kolde chokoladecreme.

 

Du kan med fordel nyde dine nybagte muffins med en af vores jule teer eller populære julekaffe.

 

Velbekommen og god jul!


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →