Guldkops opskrift til Matcha cupcakes

Som noget helt unik, kan Matcha te bruges i madlavning og bagværk, hvor især Matcha cupcakes er en populær og sjov måde at bruge Matcha teen på. Det eneste du skal bruge til 12 stk. matcha cupcakes er følgende ingredienser:

Grunddej:

  • 175 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • 3 æg
  • 175 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 spsk. vanilje ekstrakt
  • 1 spsk. cooking matcha - find produktet her

Frosting:

  • 350 g flormelis
  • 175 g blødt smør
  • 2 spsk. vand
  • 1 spsk. cooking matcha
  • 1 spsk. vanilje ekstrakt

Tilbedredning

Som det første tændes ovnen på 180 grader celcius så det er forvarmet.

Rør sukker, smør og æg med en håndmixer indtil det bliver en cremet og blød masse.

Bland bagepulver, mel, vanilje ekstrakt og matcha sammen og tilsæt det langsomt til smørblandingen. 

Dejen fordeles i formene og bages i ca. 20 minutter.

Frosting laves mens kagerne bages i den forvarmet ovn. 

Rør smørret blødt med flormelis. Tilsæt vand, matcha og vanilje ekstrakt og rør indtil det er en blød og cremet masse med en ensartet lysegrøn farve. 

Frostingen kan nu hældes i en sprøjtepose og bruges til dekoration af de bagte kager. 

Velbekomme! 

 

Del gerne dine opskrifter med os på 
  
Er du interesseret i at vide mere om Matcha kan du læse mere i vores blog her

Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →