Om Guldkop

Butikken i Søborg

Siden 1974 er der blevet solgt kvalitets te og kaffe fra vores hyggelige butik i Søborg. Den lille te- og kaffebutik blev i sin tid åbnet af den argentinskfødte Ernesto Frandsen, der gennem tiden blev kendt for sit store udvalg af kvalitets teer og kaffe. I 2017 fik butikken nye ejere, som med ny energi og ideer har udvidet sortimentet og konceptet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den nye butik hedder Guldkop og fortsætter dermed rejsen der startede for mere end 40 år siden.

Guldkop, butik og café samlet under samme tag

I Guldkop kan du slappe af med en dejlig kop te eller kaffe fra vores sortiment og nyde vores lækre søde sager. Du har også mulighed for at komme helt tæt på vores produkter. Er du f.eks. i tvivl om hvilke te der passer til dig er det også her du har mulighed for at dufte dig frem til din næste yndlings te og få råd og vejledning. Klik her for finde vej til Guldkop.

 

Vores online butik - Guldkop Webshop

Med den stigende interesse i vores kaffe og te udvalg har vi udvidet vores koncept med en webshop, hvor du som kunde har mulighed for at købe vores produkter og få det leveret lige til døren. På den måde kan vi dele vores kærlighed for te, kaffe og tilhørende lækkerier med endnu flere interesserede.

For at altid få de seneste opdateringer om vores produkter, rabatter og events, anbefaler vi at du følger os på facebook eller på instagram.