3 forskellige gløgg opskrifter🍷

Vi har samlet 3 forskellige opskrifter på gløgg og alle med forskellige sværhedsgrader, lige fra den der skal laves fra bunden til den testvindende gløgg ekstrakt og den alkoholfrie færdigblanding hvor hele familien kan være med. 👩‍👩‍👧‍👦❤️

Gløgg helt fra bunden 

Sværdhedsgrad (3/3)

Denne gløgg opskrift er baseret på vores krydderiblanding som du finder her. Krydderiblandingen indeholder en god blanding af kanel, hel kardemomme, nelliker og appelsinskal.

Opskriften:

1) Kom krydderiblandingen i et tefilter og luk filteret. Du kan finde et passende filter her.

2) Kom 1 dl snaps eller rom i en glas og sæt filteret ned i glasset. Lad blandingen trække i et døgn.

3) Et døgn efter hældes en flaske rødvin i en gryde sammen med glassets indhold. 

4) Opvarm blanding uden at nå kogepunktet. Tilsæt  sukker, rosiner og mandler efter behag. Du kan evt. tilsætte Guldkops Gløggmix der består af rosiner og mandler. Brug evt. en sugeske ved servering.

Politikens testvinder gløgg (KUDSK)

Sværdhedsgrad (2/3)

Selvom at denne gløgg er baseret på en gløgg ekstrakt der er blevet kåret som Politikens testvinder er den alligevel overraskende nem at lave. Den består nemlig af KUDSK gløgg ekstrakt og den findes i både hvid og rød og kan begge købes i Guldkops webshop her

Opskriften:

1) Hæld en hel flaske ekstrakt ned i en gryde sammen med 2 flasker rødvin. 

1.2) Ønsker man en alkoholfri gløgg, kan den hvide gløgg ekstrakt blandes med 1,5 liter æblemost. 

2) Varm blanding op uden at nå kogepunktet. Hæld hertil rosiner og mandler efter behov. Brug evt. Guldkops Gløggmix der er en god blanding af rosiner, mandler og kanel.

Afslutningsvis kan du servere med en skive økologisk appelsin med skin og en sugeske for at gøre det lidt nemmere at fiske efter rosiner og mandler. 

Du kan læse mere om hvorfor den blev testvinder her.

Den alkoholfrie og færdigblandet gløgg

Sværdhedsgrad (1/3)

Den sidste og nemmest gløgg kan du lave ved at bruge vores alkoholfrie færdigblandede gløgg som du finder her.

Her skal du blot varme blandingen op og tilsætte  sukker, rosiner og mandler efter smag og pynte med en skive økologisk appelsin med skin. Brug evt. Guldkops Gløggmix for at tilføje en god blanding af rosiner, mandler og kanel. 

 

Velbekommen og glædelig jul! 🎄


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →