Oplysninger om Guldkops tiltag omkring COVID-19 situationen

Kære kunde

Hos Guldkop er din og vores medarbejderes trivsel altafgørende. Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig tryg, uanset om du handler i vores butik eller i vores webshop. Derfor følger vi løbende myndighedernes henstillinger og anbefalinger i forbindelse med COVID-19 situationen, hvor vi bl.a. desinficerer alle overflader i vores butik og lager, flere gange dagligt.


Helt konkret har vi i vores butik valgt at fjerne borde og stole og på den måde, midlertidigt, nedlægge vores café faciliteter. Kunderne kan stadig købe te og kaffe i løsvægt og kan ligeledes få teen eller kaffen serveret som to-go drikke. Vi tager dermed ikke længere imod siddende gæster.

Vi har ligeledes placeret håndsprit i butikken til kunderne og medarbejderne og vi sørger løbende for at afspritte dørhåndtag og lign.

For at opfordre flere kunder til at handle online og på den måde følge myndighedernes anvisninger og blive hjemme, har vi midlertidig halveret vores fragtpriser for "levering til døren". Vi har derfor sat prisen for omdeling til privatadresse ned til kun 34 kr - vi betaler det resterende beløb så du ikke behøver at tage ned til pakkeshoppen.

Pas på dig selv og hinanden og husk at vi sammen kan gøre en stor forskel.

--- Opdatering 1. marts 2021 ---

Guldkops fysiske butik er nu åben igen. Der kan købes løsvægt teer og kaffe, samt varme og kolde drikke og paninier, men alt sælges kun som take-away varer og vi tager derfor ikke imod siddende gæster. Vi glæder os til at se jer igen. ☺️

--- Opdatering 12. januar 2021 ---

Vores butik i Søborg er lukket pga. de nyeste corona restriktioner og det er derfor kun muligt at handle hos Guldkop online. Det er stadig muligt gratis at afhente bestillinger i vores butik. 

--- Opdatering 18. maj 2020 ---

Fra mandag den 18. Maj vil igen kunne byde vores gæster på både indendørs og udendørs servering. For at overholde myndighedernes retningslinjer er butikkens indendørsareal opdelt i en siddende café zone, hvor maks. 4 gæster kan sidde på samme tid. Vores te- og kaffehylder er separeret fra denne café-zone således at man fortsat kan finde de varer man ønsker at købe.

 

--- Opdatering 1. maj 2020 ---

Guldkops fysiske butik er nu åben igen. Der kan købes løsvægt teer og kaffe, samt varme og kolde drikke og paninier, men alt sælges kun som take-away varer og vi tager derfor ikke imod siddende gæster.

 

--- Opdatering 1. maj 2020 ---

Guldkops fysiske butik er nu åben igen. Der kan købes løsvægt teer og kaffe, samt varme og kolde drikke og paninier, men alt sælges kun som take-away varer og vi tager derfor ikke imod siddende gæster.

 

--- Opdatering 30. marts 2020 ---

Vi har nu valgt at lukke vores fysiske butik, til og med påskeferien. Vores kunder kan stadig handle hos os via vores webshop på guldkop.dk

Hele påskeugen (til og med 13. april) sparer man fragten på online køb af te, kaffe og tilbehør.

Vi opdaterer løbende med seneste nyheder omkring situationen på vores webshop samt vores kanaler i de sociale medier.